Sidebar Shop

Av Carl Carnebro
Profil Second Opinion drivs på uppdrag av Energiföretagen Sverige. Läs mer

Vid publicering av en kommentar gäller följande regler:

– vi vill att alla som kommenterar ska vara identifierbara personer och vi vill därför för- och efternamn anges av den som kommenterar

– vi vill att diskussionen på Second Opinion ska hålla en god och respektfull ton och publicerar inte kränkande omdömen om enskilda personer.

Second Opinion förbehåller sig rätten att radera texter som bryter mot våra villkor och regler.

  1. Erik Laakso skriver:

    Erik Berger, Tack för din kommentar. Mitt svar på det är, att det bara av den enkla anledningen att jag som skälv sympatiserar med socialdemokraterna tycker det är extra skamligt att en tidning med beteckningen ”socialdemokratisk” för sin ledarplats, smutsar ned sitt anseende och sin trovärdighet med dylika publiceringar och när det dessutom sker gentemot en från ”andra blocket” så skvätter det på socialdemokratin vare sig man vill det eller inte.

  2. Erik Berger skriver:

    Hej, vad menas med ”dessutom en tidning som bär socialdemokratiska förtecken”? Vore det mindre skamligt och pinsamt i en annan tidning?? Mvh

Prenumerera på artiklar


Boken om Sveriges gasberoende

Läs boken om vad Sverige använder energigas till och hur sårbar den svenska gasförsörjningen är.

Boken om Sveriges elsystem

Det svenska elsystemet går i otakt med omvärlden och marginalerna krymper. I ett läge där vi behöver allt högre överföringskapacitet i elsystemet har denna i stället krympt och elpriserna har skjutit i höjden. I den här boken beskriver tre initierade ingenjörer hur trenden kan vändas.

Senaste artiklarna

Skriv på Second Opinion

Alla är välkomna att skriva på Second Opinion. Vi publicerar dels artiklar som fördjupar kunskaper om energifrågor dels aktuella debattartiklar.
Skicka in din text
Vara-amnen

Ur arkivet